Marvel a smrt

Re: Marvel a smrt

Příspěvekod igi v 25 črc 2009 12:49

Mawr píše:igi: Něco podobného si říkám už nejméně čtrnáct dní. Tak horké to zase nebude. Ale doufám, že dostane pořádně pěstí. Těch mrtvol tam začíná být nějak moc, je to nudné, je to sterotypní a je to zbytečné plýtvání mutanty.

PS: Tu dívku v červeném jim hodně dlouho neodpustím. :rauny: :rauny: :rauny:

Dobré zprávy vespolek. Tak tu číču v červeným se podařilo zachránit pomocí časového skoku. To je docela oroginální po všech těch neustálých ohraných resuerekcích s roboty, klony, dvojníky, mimozemšťany, klonovaných robotů, dvojníků mimozemšťanů.....(to snad stačí, jinak bych tady byl do poslední neděle příštíno tisíciletí).Jo a byla to Laura, nebo jak si teď vlastně říká, pokud je to vůbec ona (cover na říjnový X-force(nezní vám to slovo už pomalu jako nadávka?)).
Nicméně, je zcela logický si domnívat že i přesto se v Loganově hlavě se při myšlence na MAGORA Dutohlavého (jo je to Scott) okamžitě rozsvítí myšlenka: "Vykastrovat tu -sprosté slovo-(nápověda, samice od vepře lidově)!"
"Bodré podoledne."
"4077 cikáni?"
Lockheed prezidentem
igi
Student
Student

Příspěvekod igi v 26 led 2010 14:55

Velkej storyarc Second Coming se nám blíží a z treaserů nám slibujou, že někdo umře (jak originální).
Ale kdo? Vypadá to, že to bude někdo z trojky velitelů: Dutohlav, Kyblíkohlav a Diamantová figurína (překlad: Scot, Magneto a Frostka). Osobně si myslím a doufám že to bude náše Vygumovaná laserová palic(a nejsem sám). Důvod? No vono je jich víc:
1)Magneto se nám vrátil z aktivního nicnedělání a v akci je jen krátce.
2)Frostka by taky mohla umřít a já bych si neztěžoval, ale to by bylo taky moc brzo. Chce to nejdřív její triumfální návrat ke zlu.
3)Po tom co náš Laserooký podrazák vyvádí, by jeho smrt udělla radost všem. Nejen těm co toho suchara nesnáší už od začátku (a jsou v agónii z toho že ho za ty jeho současný prasárny ještě nikdo zaživa nevykuchal nebo aspoň nenakopal do předních i do zadních spodních partií), tak ti těm, co ho (z nepochopitelných důvodů) milují a jsou sužováni soustavnými průjmy, kvůli tomu co teď dělá.
Navíc by jeho smrt (nejlíp už věčná) mohla způsobit nějakou Contra X-revoluci, po které by: Magneto převzal vládu na Utopii, Frostka by ho podpoříla a dohromady by plánovali převzít svět. Na to by se strhla potyčky s Charlesem, jenž by na konci znovu-obnovil svou školu, kam by se on a jeho věrní X-meni přestěhovali, z Utopie by se stal Ostrov M nebo tak něco....... Prostě a jednoduše, všechno by se vrátilo do normálu. No co? Avengers se taky (zase znovu) reformujou (i když v jejich případě to bude spíš na škodu), tak proč ne X-meni?

A co si vy myslíte, drazí spolumutanti?
"Bodré podoledne."
"4077 cikáni?"
Lockheed prezidentem
igi
Student
Student

Příspěvekod Remy LeBeau v 27 led 2010 01:15

Už zas něco slibujou. :B
A zas má někdo "umřít". Pokud jde o mě, je mi to úplně putna kdo to koupí. Třeba můžou zařvat všichni tři. Tímhle jsi mi připomněl časy, kdy jsem četl Uncanny a pročítal dopisy vždycky, co se autoři rozhodli poslat někoho na věčnost skvělý počteníčko tomu se málo co vyrovná.
Co se týče toho posledního odstavce někdo má holt bujnou fantasii a někdo bere (už dávno nebere), co mu strčí pod nos, takže se nehodlám pouštět do jakýchkoli spekulací či spíše mystifikací. :)
Obrázek
Remy LeBeau
Rekrut
Rekrut

Příspěvekod Changer the Elder v 27 led 2010 21:14

Myslím, že co se fanouškovských dopisů týče, na New Exiles nemá nic xD
Changer the Elder
Admin X-MenCZ
Admin X-MenCZ

Příspěvekod Remy LeBeau v 28 led 2010 00:13

Changer the Elder píše:Myslím, že co se fanouškovských dopisů týče, na New Exiles nemá nic xD

Jo, tak na tom něco bude. XD
Obrázek
Remy LeBeau
Rekrut
Rekrut

Příspěvekod igi v 16 úno 2010 09:31

Remy LeBeau píše:Už zas něco slibujou. :B
A zas má někdo "umřít". Pokud jde o mě, je mi to úplně putna kdo to koupí. Třeba můžou zařvat všichni tři. Tímhle jsi mi připomněl časy, kdy jsem četl Uncanny a pročítal dopisy vždycky, co se autoři rozhodli poslat někoho na věčnost skvělý počteníčko tomu se málo co vyrovná.
Co se týče toho posledního odstavce někdo má holt bujnou fantasii a někdo bere (už dávno nebere), co mu strčí pod nos, takže se nehodlám pouštět do jakýchkoli spekulací či spíše mystifikací. :)

POkud jde o tu moji fantasii, tak někde jinde je něco vode mě.
A víš ty co? Já už s tím mainstreamen končím. Furt tam przněj charaktery, realizujou nesmysly, naprosto zbytečně zabíjej postavy a vzkříšujou těmi nejhloupějšímy způsoby atd atd. Vyjmenovávat všechno by moc dlouho trvalo. A pohled na budoucí preview mě zrovna nenaplňuje optimizmem. No schválně, koho jo?
"Bodré podoledne."
"4077 cikáni?"
Lockheed prezidentem
igi
Student
Student

Příspěvekod Remy LeBeau v 16 úno 2010 20:53

Co na tohle říct? Omnia mors eaquat. (smrt vše srovná lat.) Budoucnost Marvelu leží v minulosti.
Obrázek
Remy LeBeau
Rekrut
Rekrut

Příspěvekod Changer the Elder v 17 úno 2010 08:53

Proto čtu Forever.
Changer the Elder
Admin X-MenCZ
Admin X-MenCZ

Příspěvekod Changer the Elder v 01 kvě 2010 11:22

No, tak máme na kontě další mrtvolu. Nightcrawlera. Mám docela radost.
Changer the Elder
Admin X-MenCZ
Admin X-MenCZ

Příspěvekod igi v 02 kvě 2010 14:22

Changer the Elder píše:No, tak máme na kontě další mrtvolu. Nightcrawlera. Mám docela radost.

Jo, o tom už taky vim (dal sem se na "extrémní sporty" a na wikipedii juknu na to, co nesmí být jmenováno).
Ty máš možná radost, ale jedna holka jí asi mít nebude. Vlastně kdyby se jí někdy dostali do rukou ty vylízaný hovada, janž si říkají scénáristi, tak by nastal masakr. Jatka. Genocida, při který zadky těch vypatlanců poznají středověk.
"Bodré podoledne."
"4077 cikáni?"
Lockheed prezidentem
igi
Student
Student

PředchozíDalší

Zpět na Komiksy