Vítejte na foru náležícím k webovému serveru X-MenCZ.net.
Patříte-li mezi původní osazenstvo fora, patří vám má omluva za ztrátu dat. Z našeho minulého fora se bohužel nedochovalo nic - uživatelé, příspěvky, soukromá pošta, designové prvky...
Ale mohu vás ujistit, že virus, díky kterému naše forum padlo, už je pryč a tak snad můžeme začít stavět znovu.
Pokud mezi osazenstvo minulého fora nepatříte (a nebo jste sklerotičtí), věnujte prosím pozornost následujícím řádkům:
* Vezměte na vědomí, že když si tu založíte účet a nebudete nijak aktivní (nepříhlásíte se/nenapíšete příspěvek), bude tento po půl roce neaktivity smazán. Pokud víte, nebo alespoň tušíte, že tuto hranici překročíte, kontaktujte mne přes Soukromou zprávu a informujte mne o tom.
* Pokud se registrujete, použijte prosím českou mailovou adresu. Pokud se zaregistrujete s adresou na doménách jako je gmail, je třeba mě o tom informovat hned po registraci (nebo napsat na forum nějaký příspěvek); jinak bude váš účet smazán - email je klíčem k odhalení spambotů.
* Držte se prosím určených témat a pokud chcete odvést hovor směrem, který už se dotyčného topicu netýká, založte nový.
* Při konverzaci tady dodržujte prosím alespoň základní pravidla slušného chování. Budete-li je porušovat opakovaně, plácnu vám pod jméno hnusnou červenou ceduli a půjdete na řetěz.
* Jednejte s ostatními jako se sobě rovnými nezávisle na věku, povolání a postavení. Pokud vás přistihnu, že jste na někoho hnusní, bude mi jedno jestli jste Lojza z Horní Dolní nebo prezident Nyamang Baty a budu postupovat stejně, jako výše.
* Respektujte pokyny Moderátorů. Nejsou tu od toho, aby vás sekýrovali, ale aby udržovali forum v pořádku. Vybírám je pečlivě (něco jako Jihlavanka... nebo co to bylo za kafe) a rozhodně jim nedávám jejich posty jenom proto, že by se jim líbila zelená, takže jim můžete důvěřovat.
* Je zakázáno postovat do otevřené komunikace odkazy na nelegální obsah (hry/filmy ke stažení a podobně)! Ne že bych měl v lásce Marvel a související společnosti, ale platit jim pokutu taky nebudu.
* Budete-li mít nějaký dotaz, tip, výtku nebo radu, klidně mě kontaktujte. (Zvlášť v případě těch výtek to umím ocenit). Jen bych prosil, slušným způsobem. Na sprosté maily reaguji většinou jen záchvatem smíchu.
Děkuji za pochopení
C.t.Elder, admin X-MenCZ